« Dans | Träning »

Anmäl dig till nyhetsbrevet!Moa BjörklundMoa har dansat i över 10 år på Visby Dansskola. Hon brinner för tävlingsdansen där hon tagit flertalet SM guld med dansgruppen NRJ. Hon har representerat Sverige på EM och VM och har tillsammans med NRJ tagit hem titeln som Nordens bästa dansgrupp.
Idag vill Moa hjälpa dansare som har samma mål som hon själv fick uppnå och det är något hon verkligen älskar.

Som liten har Moa alltid sett upp till sina danslärare och det är tack vare dem som hon uppfyllt sina drömmar. När Moa kände sig klar med tävlingsdansen ville hon också vara en förebild och inspirera barn till att följa sina drömmar. Moas dröm nu är att bli den danslärare som hon själv ville ha.

Moas främsta egenskap som danslärare är att hon alltid får alla att hänga med och gör lektionen väldigt rolig. Moa tycker att det är mycket viktigt att alla elever känner sig sedda och är bra på att anpassa lektionerna så att det passar alla.

Med Moa som danslärare kan man förvänta sig en danslektion där man får tuffa utmaningar men även utmaningar som får dig att känna sig bäst. Självförtroende är viktigt som dansare och det är något som Moa vill framhäva hos alla sina elever. Moa fokuserar mycket på att man som dansare ska få hitta sin egna stil och få använda sin egna kreativa danshjärna.